mainPhoto

Blog

Montáž sádrokartonu - postup od základů až po dokončení

23.4.2024

Montáž sádrokartonu je důležitým krokem při vytváření interiéru, který vyžaduje precizní plánování a správný postup. Profesionální montáž zajistí pevné a rovnoměrné povrchy, které jsou připraveny pro finální úpravy.

Montáž podlahového topení

27.3.2024

Podlahové topení se stává stále populárnější volbou pro vytápění domovů. Tato moderní technologie nabízí řadu výhod, včetně rovnoměrného rozložení tepla, úspory energie a komfortního prostředí. V tomto článku se podíváme na proces montáže podlahového topení.

Montáž plynových kotlů Praha

26.2.2024

Plynové kotle představují moderní a efektivní způsob vytápění domů a firem. Pro dosažení co nejlepšího výkonu a bezpečného provozu je důležitá kvalitní montáž. Jaké jsou důležité aspekty spojené s montáží plynových kotlů, a jak zabezpečit, aby byla provedena efektivně a bezpečně?

Rekonstrukce bytového jádra Praha

17.1.2024

Rekonstrukce bytového jádra se stává stěžejním prvkem modernizace a vylepšení domova jak v Praze, tak i po celém světě. Ovšem tato bytová úprava není jen o estetice, ale také o efektivitě, udržitelnosti a zvýšení hodnoty nemovitosti. Přinášíme vám přehled nejnovějších trendů v oblasti rekonstrukce bytového jádra, abyste získali inspiraci a mohli proměnit svůj domov na prostor, který vyhovuje moderním potřebám a vašemu vkusu.

Zateplení domu - cesta k efektivitě a komfortu

18.12.2023

Zateplení domu není jen estetickým vylepšením, ale také krokem k energetické efektivitě a zvýšenému komfortu bydlení. Pokud přemýšlíme o úpravách domova, mělo by být zateplení jedním ze zásadních bodů našeho zájmu.

Pokládka vymývané dlažby

24.11.2023

Pokládka vymývané dlažby je důležitým krokem při vytváření elegantních a zároveň praktických venkovních prostor. Správné postupy při pokládce nejenže zajistí perfektní vzhled, ale také usnadní pozdější údržbu.

Pokládka venkovní dlažby

24.10.2023

Pokládka venkovní dlažby je takovou třešničkou na dortu při závěrečných dodělávkách okolo domu. Správně provedená pokládka nejen zlepší vzhled vašeho venkovního prostoru, ale také přispěje k jeho funkčnosti a dlouhodobé odolnosti. Níže se dozvíte užitečné tipy a postupy, aby byla vaše dlažba dokonalá.

Pokládka zámkové dlažby Praha

25.9.2023

Zámková dlažba je tradičním a stále oblíbeným prvkem veřejných prostorů nejen v Praze a jiných městech, ale i těch soukromých. Pokládka zámkové dlažby pak v podstatě představuje umělecký proces, který spojuje tradiční řemeslnou dovednost s moderními technologiemi.

Profesionální malování pokojů Praha

15.8.2023

Ať už chcete oživit atmosféru vašeho domova, nebo jen jednoduše změnit jeho vzhled, malování pokojů může být klíčem k úžasné proměně. Nebo možná se už nemůžete dívat na zdi, na kterých jsou výtvory vašich dětí, skvrny a celkově už je vidět, že je potřeba vymalovat. V Praze máte štěstí – můžete využít naše profesionální služby malování, které vám pomohou proměnit váš domov.

Stavba drátěného plotu

27.7.2023

Možností, jak oplotit váš pozemek je v dnešní době spousta. Tou nejjednodušší a nejlevnější variantou je stavba drátěného plotu. Tento typ se využívá především u stavebních pozemků a oplocení zahrad, dvorků, sadů, polí, ale můžete ho samozřejmě použít kdekoliv, i dokonce i ve svažitém terénu.

12